реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Рейдерство у Понорницькій громаді

Я, Іващенко Віктор Іванович, селищний голова Понорницької громади, отримував неодноразові звернення від громадян с. Покошичі, що є власниками майнових паїв колишнього КСП ім. Ворошилова та місцевого фермера Юрія Кобизського, фермерське господарство якого є найбільшим бюджетоутворювачем громади щодо рейдерських атак невідомих осіб на майно жителів та майно фермерського підприємства громади.

16 червня мені зателефонували колишні працівники господарства ТОВ «Покошицьке», що нині працюють у ФГ «Покошицьке НП», що їх невідомі люди не пускають на роботу. Я приїхав на місце виклику. Голова ФГ «Покошицьке НП» Валентин Копилок надав мені документи, що підтверджують право власності на худобу, будівлі та інше майно. Людей дійсно не пускали на роботу. На території майнового комплексу, яке НЕ належить ТОВ «Покошицьке» перебували сторонні озброєні особи. На мене, як на голову громади, дані люди намагалися також чинити тиск.
Також телефоном я отримав прямі погрози з телефону 067 327 27 07 своєму життю від одного з співзасновників ТОВ «Покошицьке» – києвлянина Згурського Олексія Олександровича.

Сьогодні я отримав інформацію, що готується рейдерський захват майна жителів села Покошичі і ФГ «Покошицьке НП», та можливість збройного конфлікту.

Прошу вважати дану заяву офіційним публічним зверненням до начальника ГУ Національної поліції в Чернігівській області – Нідзельського Володимира Олександровича, начальника Управління Служби безпеки України в Чернігівській області - Нетужилова Євгена Володимировича.

Прошу провести перевірку мого вхідного телефонного дзвінка від Згурського з погрозами вкороченням мого віку, як до посадової особи органу місцевого самоврядування та надати роздруківку дзвінків на мій номер з номеру 067 327 27 07.

Також публічно звертаюсь до начальника Патрульна поліція Чернігівської області – Андрій Думич, щодо перевірки автомобілів, з людьми підозрілої спортивної зовнішності, у яких ймовірно є зброя. А саме:
Volkswagen Т5 СВ 84-83 ВН,
Volkswagen Т4 СВ 74-21 СТ,
Mersedes СВ 82-52 АМ,
Mazda 6 СВ 83-09 СР.



Теги:ГУ НП в Чернігівській області, Покошичі, Понорницька громада, рейдерство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar