реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Рейд на Брянщину

"Українські диверсанти" на Брянщині, про які сьогодні виють рашистські ЗМІ, - це 45 бійців Російського Добровольчого Корпусу (РДК; не плутати з ЛСР - Легіоном Свобода Росії), який воює в лавах ЗСУ за свободу України та своєї батьківщини Росії проти необільшовицького режиму рф (проти вирусі, як вони кажуть).

РДК складається виключно з добровольців-росіян, полонених там немає. Головна ідея РДК - продовження Білої боротьби, звільнення Росії від чекістської наволочі, але цього разу - без тієї фатальної помилки, якої припустилися їхні попередники 100 років тому, відмовившись від військового союзу спочатку з Українською Державою гетьмана Павла Скоропадського, потім - із Директорією Симона Петлюри. Генерал П. Врангель намагався цю помилку виправити, але було занадто пізно. Ідея "єдіної нєдєлімої" колись згубила не тільки Україну та інші народи, але й саму небільшовицьку Росію, бо розпорошила сили, відтак кожен поодинці не зміг впоратися з червоною навалою...

Ми й сьогодні бачимо ту ж саму тактику вирусі, що й 100 років тому, - завалити свого ворога (тобто нас) власними трупами. РДК в союзі з Україною прагне звільнити свою країну, а народам, що її населяють, надати свободу для власного державного будівництва. І цей похід на Брянщину був першою весняною ластівкою.

Тож хоч би що там каркала вирусь за Чертополохом, на Брянщині сьогодні були не українці, а росіяни - Російський Добровольчий Корпус, що б'є нашого спільного ворога в лавах ЗСУ.

Віталій ШУМИЛО



Теги:Віталій Шумило, широка війна, Російський добровольчий корпус, Брянська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar