реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Друга неспокійна ніч Києва і не тільки...

У безсилій люті Росія знову атакувала столицю України іранськими "шахедами". Бо не може перемогти ні на полі бою, ні на полі дипломатії - може тільки бити, як вони кажуть, ісподтішка... В перекладі українською мовою - підло. Як завжди Росія й воювала...

Вночі над Україною наші воїни збили біля 40 смертоносних дронів, два розвідувальних безпілотники "Орлан-10" та одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Міський голова Віталій Кличко з посиланням на сили ППО повідомив, що "вночі 40 дронів-камікадзе йшли на Київ, 15 знищили над сусідніми областями, 3 – на Київщині і 22 дрони – над столицею".Проте у Києві в результаті атаки пошкоджена енергетична інфраструктура, у місті почалися аварійні відключення електроенергії.

Але й наші не зівали. У новорічну ніч Сили оборони України нанесли удар по місцю базування російських військовослужбовців в окупованій Макіївці Донецької області, внаслідок якого загинуло 400 та поранено 300 окупантів.Великі втрати окупантів у Макіївці фактично підтвердили російські пропагандисти.

Також наші відповіли кацапам на обстріли чернігівського прикордоння - у Брянській області РФ, як повідомив крізь зуби їх губернатор Богомаз, український безпілотник атакував об'єкт електричної інфраструктури у Климовському районі. Як наслідок, там пропала електрика. Пожежу вдалося загасити.



Теги:Макіївка, Київ, Брянська область, широка війна, шахеди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar