реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Регіонали поводяться як шулери», — Сергій Аверченко

Події у Верховній Раді спеціально для «Сіверщини» коментує народний депутат України від партії «УДАР Віталія Кличка» Сергій АВЕРЧЕНКО:

— Наша фракція вимагала звіту від Сергія Арбузова, який два роки очолював Національний банк, адже на третину зменшились золотовалютні запаси держави, іноземні банки тікають з України, тривожна ситуація з внутрішнім платіжним балансом. Але наша вимога правлячою більшістю проігнорована.

Тоді ми стояли між рядами сесійної зали і контролювали, щоб регіонали не голосували чужими картками. Як ви знаєте, голосів у них не вистачало для заміни голови Нацбанку. Вони постійно робили перерви, аби зібрати депутатів, яких не вистачало. Зрештою, ми ж не могли жандармами стояти у залі, вважаючи, що маємо справу таки з народними депутатами, а не з шахраями. Проте, схоже, що все-таки друге визначення для правлячої більшості краще підходить.

Коли ми покинули залу засідань Верховної Ради, регіонали з комуністами протягли потрібні їм рішення, голосуючи чужими картками і навіть накрившись газетами. Я вдячний журналістам, які зафіксували цю ганьбу парламентської правлячої більшості.



Теги:регіонали, удар, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar