реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Регіонали підривають стабільну ситуацію у м. Ніжині

24 січня відбулося засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради. У засіданні взяли участь депутати міської ради. Після розгляду й затвердження всіх питань порядку денного відбувся звіт голови тимчасової депутатської комісії по питанню діяльності комунального підприємства «Комунальний ринок».

Зразу після звіту голови тимчасової депутатської комісії, депутати від Партії регіонів М. Ступак, А. Походня С. Пархоменко почали викрикувати й говорити, що комунальний ринок нібито працює збитково та нарощує борги. Регіонали М. Ступак, А. Походня та С. Пархоменко висловлювалися про те, що нинішне керівництво підприємства, на їхню думку, не ефективне й що теперішнього директора треба звільнити.

Дані депутати міської ради від Партії регіонів схиляли виконавчий комітет до того, щоб виконавчий комітет прийняв незаконне рішення та звільнив директора комунального ринку. Також депутати міської ради А. Походня, М. Ступак та С. Пархоменко висловлювалися за те, що варто поновити попередне керівництво ринку тому, що, як вони говорять, воно було найефективнішим керівництвом. Ці вище названі депутати постійно скандалять й влаштовують протистояння на різних засіданнях в органі місцевого самоврядування, з надуманих причин та постійно підривають стабільну ситуацію у м. Ніжині та честь партії, у якій знаходяться.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування» лише міський голова призначає та звільняє керівників комунальних підприємств.
Виконавчий комітет відхилив всі провокативні та незаконні вимоги депутатів від Партії регіонів, а секретар міської ради О. Кірсанов закрив засідання.

Нагадаю, попереднім керівником комунального ринку був А. Походня, який з своїми заступниками С. Пархоменком та О. Багнюком нанесли величезні багатоміліонні фінансові збитки комунальному ринку, за що й було обласною прокуратурою порушені кримінальні справи проти А. Походні, С. Пархоменка та О. Багнюка за ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів), за ст. 223 (шахрайство з фінансовими ресурсами) та за ст. 358 (підроблення документів). А також нагадаю, що саме за відмову депутату А. Походні, С. Пархоменку та О. Багнюку взяти комунальний ринок в оренду мера м. Ніжина М. Приходька підставили за нібито отримання хабара, ці вище названі депутати, як помсту за відмову.

Депутат Ніжинської міської ради
Багрінцев Максим



Теги:комунальний ринок, Багрінцев, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Яка може бути честь у цієї "партії"? Її то й партією назвати не можна, скоріше - бандою гопників!
avatar
2
Партії тут ні до чого. Ці люди вчора були в одній партії, сьогодні в іншій. Все вирішує міський голова, який також поміняв партійність. Так по всій Україні.
avatar