реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ранок другого дня революції

Зараз відбувається блокування Кабінету міністрів України. Протестувальники вигукують «Разом – сила!», «Схід і захід разом!», «Банду геть!».

Дії активістів корегує колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. У нього буде можливість реабілітуватися за свої недолугі дії на посту міністра внутрішніх справ та лідера акції "Вставай, Україно!". Зрештою, треба змити ганьбу і за перебування у Соціалістичній партії. Так, відсидка нізащо у Макошинській колонії знімає багато гріхів, але не гарантує їх відсутність надалі...
Автомобілі з увімкнутими аварійними знаками заблокували рух транспорту вулицями, прилеглими до Кабінету міністрів.


Тим часом з’являються повідомлення, що на Одеській трасі помічені автобуси з військовими чорними номерами, що рухаються у бік столиці.

Дивно, що такого блокування не проводить реєстрова опозиція. Якби вона це робила - не було б потреби людям підтримувати дії провокаторів Д.Корчинського. Між тим, блокування роботи органів влади - ефективний спосіб впливу на владу.
Звісно, якщо партія влади, на чолі більше трьох років з цим президентом, не розбудувала, звісно, таємно від громадськості інший центр управління силовими державними структурами і вертикаллю влади за межами Києва або навіть країни.



Теги:Майдан, революція, опозиція, Юрій Луценко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar