реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ракету збито над Чернігівщиною

Сьогодні зранку вся практично Україна знову в червоній фарбі повітряної тривоги: росіяни нищать критичну інфраструктуру, щоб українці ввійшли без тепла в зиму і здалися заради їхнього кацапського "руzzкого міра". Протиповітряна оборона працювала над Київською та Черкаською областями. Одну ракету збили наші хлопці над Чернігівщиною. Це сталося біля Ніжина.

Поцілили росіяни в Дніпрі та в Житомирській області в об'єкти енергозабезпечення. У Житомирі зникла електрика, нема її і в частині Дніпра та області. Атакували вночі та вранці також Миколаїв - влучили у житловий будинок. У передмісті Дніпра - пожежа. Атакували і Харків многостраждальний.

А вчора іранським дроном вбили чотирьох киян, поціливши у житловий будинок. Молоде подружжя загинуло, не дочекавшись народження первістка - дружина була на 6 місяці вагітності.

Ну, і вчора російський літак Су- 34, який з повним боєкомплектом летів бомбити Україну, загорівся при зльоті і врізався у житловий будинок у місті Єйську на Кубані. Пілоти вистрибнули - пофіг їм ті люди... загинули щонайменше 19 росіян - за офіційними повідомленнями.

А ще позавчора два таджики - добровольці через образу Аллаха розстріляли підполковника Лапіна і ще 29 таких же готовченків воювати проти України, хоча власті офіційно цифру зменшили: мовляв, 11 убитих і 15 поранених. Таджиків також розстріляли. Це у Білгородській області, на полігоні, де готували мобілізованих росіян до війни в Україні.

Я ж кажу, що доведеться ЗСУ брати під контроль прикордонні російські області, бо вони там один одного після нашої перемоги повбивають...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ракетні удари, ЗСУ, зона безпеки, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar