реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Радикальний опус від Примакова

Коли я писав попередній блоговий матеріал, я ще не знав про те, що за гидоту діти тримають в руках для розповсюдження.

Виявилося, що це названий “Вісником громади” вісник Примакова. Щодо останнього, то краще б він себе відразу оголосив Наполеоном, ну, щоб призначили психіатричну експертизу для затягування розгляду в апеляційній інстанції справи про корупцію.

Ні, поки-що Геннадій Анатолійович вирішив погратися в імператора всієї Менської громади.

Відкриває вісник, як і годиться, фото імператорської сім’ї:

Заголовок вочевидь взятий з присяги в суді. Ну то таке, специфіка, як кажуть. Зацікавимося іншим, кого ж Примаков та його команда вважають громадою. Коли жителів про стан справ в громаді обіцяють інформувати з першоджерела, то цілком закономірно припустити, що ті, котрі інформують, і є громадою. Для команди, котра на чолі з Примаковим створила цей опус, не існує розуміння того, що громада складається з громадян, а не жителів, що сукупність громадян і є громадою. Щодо ж апарату міськради та голови з депутатами, то вони лише тимчасово найняті громадою посадовці для забезпечення технічного виконання рішень громади. Втім, в придворної команди Примакова поняття настільки спотворені, що пояснювати їм елементарні речі жодного сенсу немає.

На 4 сторінці понесло Тетяну Вишняк: “Менська ОТГ закликає молодих батьків і всіх небайдужих жителів нашої громади контролювати, аби дитячі майданчики не псували!”. Це вона з Примаковим та Стальніченком і є ОТГ, а ми просто жителі громади???

Що набраний Примаковим апарат не здатен до адекватної, в межах конституційного й законодавчого поля діяти, то це очевидно. А от подивитися на те, якою буде реакція адекватних депутатів, правоохоронних органів і вертикалі державної виконавчої влади, варто.

До речі, який правовий статус цього опусу, згідно якого і ким прийнятого положення він видається, з яких джерел фінансується?

І ще, питання до депутатів – що ще має зробити Примаков, щоб ви йому оголосили недовіру?

Сергій ТРЕГУБЕНКО, "Наше слово"



Теги:мена, використання дітей, Радикальна партія Ляшка, Сергій Трегубенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar