реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Путін визнав: Стародубщина має належати Україні!

Путін зі свого бункера, де він живе, як Адольф Алоїзович в останні місяці війни, заявив - мовляв, республіки СРСР, виходячи з СРСР, мали віддати подаровані росіянами землі. Тобішь, мають виходити з тим, з чим увійшли в Союз. (Ну, про подарки - то пєстня... )

Таким чином особа, схожа на Путіна (чесно кажучи, враження, що це двійник - бо якесь припухле, як після перепою), визнала: Стародубщина і Таганріг мають відійти до України. Себто, повернутися, бо вони були в складі Української Народньої Республіки. Щоправда, УНР в СРСР не вступала, а була окупована Росією...

P.S. Воно ще не сказало - а що робити з Тивою, яка взагалі до 1944 року не входила в СРСР? і що робити середньоазійським республікам, які на момент створення СРСР входили до РРСФР, крім Бухари і чогось там ще? І взагалі - а що таке нинішня Росія: ким утворена? жодного референдуму не було... Незаконне утворення від окупованого Кьоніґсберга, який треба повернути Німеччині до колонізованого Владивостоку, який всього 150 років тому був китайським містом Хайшеньвей.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Стародуб, російська агресія, розпад Росії, Василь Чепурний, Таганріг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar