реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Провокації проросійських сил не цікавлять Вселенського патріарха

Ніколаос Папахрісту, директор Управління преси та комунікацій Вселенського Патріарха Варфоломія, який супроводжує першоєрарха під час поїздки до України розповів Духовному Фронту України, що проросійська ГО «Миряни» і віряни УПЦ МП не представляють думку всього українського народу.

«Упевнений, що окремі дії не висловлюють думку всього українського народу, який відомий своєю любов’ю, вдячністю і повагою до Вселенського Престолу і, в цілому, теплою і щиросердечною гостинністю до кожного гостя країни. Відносини Вселенського Престолу з українським народом складалися століттями. Вони, безсумнівно, історичні та глибоко духовні. Вони сильні і непохитні», – розповів представник Вселенського Патріархату.

Він також висловив жаль, що УПЦ МП вирішили зайняти позицію образ і дешевих трюків проти Вселенського Патріарха.

«Дуже шкода, якщо деякі люди думають, що образи і дешеві комунікативні прийоми зможуть знеохотити Його Всесвятість відвідати Київ», – підкреслив Ніколаос Папахрісту.

У Вселенській Патріархії пояснили, що Патріарх Варфоломій приїхав в Україну, щоб благословити український народ.

«Вселенський Патріарх прибув з Константинополя, щоб благословити український народ і побажати йому, з Божою поміччю, відсвяткувати ще багато річниць незалежності своєї країни в дусі єдності, братерства і солідарності, в обстановці безпеки і миру. Далеко від військових загроз, конфліктів і конфронтацій, забезпечуючи тим самим кращі умови життя і процвітання для кожного громадянина країни», – підсумував директор Управління преси та комунікацій Вселенського Патріарха Варфоломія Ніколаос Папахрісту.Духовний фронт України
На фото: вселенський патріарх вказує на Крим, який має бути знову українським



Теги:30- річчя Незалежности, вселенський патріарх Варфоломій, РПЦ, пцу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar