реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Провели трьох героїв...

14 червня Чернігівщина провела в останню путь трьох земляків, які загинули у боротьбі за свободу та незалежність України, — солдата Олега Деколюка, старшого солдата Олександра Павленка та солдата Вадима Мачачу.

Олег Деколюк народився у Чернігові. Тут він закінчив школу № 2, потім навчався у Чернігівському професійно-технічному училищі № 15. До 24 лютого Олег працював різноробочим. З початком повномасштабного ворожого вторгнення пішов служити до 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Тут він обіймав посаду стрільця механізованого батальйону. 11 червня під час виконання бойового завдання захисник отримав несумісну з життям мінно-вибухову травму.

Олександр Павленко — також чернігівець. Після закінчення школи № 6 вступив до місцевого технікуму лісової промисловості. До 2018 року Олександр працював будівельником, але згодом вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України. З початком подій 24 лютого був у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 5 червня під час виконання бойового завдання у Краматорську на Донеччині.

Вадим Мачача став до лав захисників України після початку повномасштабного вторгнення. Воював у складі 16-го окремого мотопіхотного батальйону "Полтава". Загинув 12 червня під час виконання бойового завдання. З Вадимом рідні та близькі прощалися у його рідному селі Галайбине, що на Борзнянщині. Поховали бійця на місцевому кладовищі.

Олега Деколюка та Олександра Павленка поховали у Чернігові, на «Алеї Героїв» кладовища Яцево. Про це повідомляє Час чернігівський



Теги:Катерининська церква, російсько - українська війна, Яцево


Читайте також



Коментарі (0)
avatar