реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Проти заборони московської церкви голосували два нардепи з Чернігівщини

Як відомо, після довгих зволікань і свідомого затягування питання Верховна Рада таки спромоглася проголосувати за закон, який назвали законом про заборону московської церкви. Загалом 29 народних депутатів 20 серпня проголосували проти ухвалення закону про заборону діяльності в Україні Російської Церкви.

Четверо утримались. Результати поіменного голосування у Telegram навів нардеп Олексій Гончаренко, передає Gazeta.ua.

Зокрема, семеро депутатів зі "Слуги народу" голосували "проти" та утримались. Закон не підтримали Артем Культенко, Павло Халімон, Євген Брагар, Сергій Литвиненко.Утримались Георгій Мазурашу, Роман Каптєлов та Степан Чернявський.

Павло Халімон - депутат з Чернігівщини, відомий маєтком на Печерську та кількома корупційними скандалами на Прилуччині. Він є зятем прилуцького благочинного московської церкви Миколи Котеленця, тому й голосує послідовно в інтересах московської церкви.

Із "Платформи за життя і мир" проти проголосували 17 із 22 депутатів, у тому числі Юрій Бойко, Сергій Львочкін, Григорій Суркіс."За" виступив тільки Юрій Загордній.

Серед депутатів із групи "Відновлення України" проти були Анатолій Бурміч, Артем Дмитрук, Володимир Мороз, Анатолій Гунько, Олександр Лукашев, Євгеній Шевченко та Євген Яковенко.

Про постійного захисника інтересів московської церкви Валерія Дубіля не повідомляється - очевидно, не голосував.

Анатолій Гунько - також жепутат із Чернігівщини, який також засвітився в корупційних скандалах і навіть трохи посидів у СІЗО. Він з тих, на яких печатку ніде ставити... Як і на Юрію Бойку чи Григорію Суркісу... Отакі захисники філії ФСБ в Україні!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Анатолій Гунько, УПЦ МП, Корупція, Павло Халімон, фсб, агенти Москви, Слуга народу


Читайте також






Коментарі (0)
avatar