реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Проти корупції — по телефону

В Управлінні державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області відбулася спільна з Державною податковою адміністрацією в області пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції” з питань забезпечення дотримання антикорупційного законодавства.

Відповіді та роз’яснення громадянам, які звернулися на «пряму лінію», надали начальник Управління державної служби Головдержслужби України в області Ірина Протченко та старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Чернігівській області управління внутрішньої безпеки ДПА України Павло Приходько.

Під час спілкування протягом години надійшло 12 запитань. Громадяни цікавилися проходженням служби в органах місцевого самоврядування, відповідальністю за порушення статей Закону України „Про боротьбу з корупцією” та незаконне отримання матеріальних благ, притягненням державних службовців до адміністративної відповідальності за корупційні діяння, заповненням декларацій та новаціями в антикорупційному законодавстві, а також запитували – чи може державний службовець займається підприємницькою діяльністю.

Такі «прямі лінії» надають можливість громадянам одержати відповіді на запитання в телефонному режимі. Вони сприяють обізнаності у питаннях законодавства, зокрема про державну та службу в органах місцевого самоврядування. І, звичайно, мають профілактичну мету, оскільки тема антикорупційного законодавства є нині актуальною.

До речі, при ДПА в Чернігівській області цілодобово діє телефон довіри (0462) 668-522, за яким можна повідомити про можливі зловживання з боку працівників податкової служби області.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та
звернень громадян ДПА в Чернігівській області.






Коментарі (0)
avatar