реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Простіє парні Із народу", гопота 90-их

Помічник "слуги народу" Куницького бізнесмен Ніконов вистрілив у чоловіка в ході конфлікту на парковці в Харкові. Потерпілий Андросов, 1979 року народження, після цього зателефонував у поліцію, з пораненням стопи він був доставлений в лікарню. Самозахист слуги від народу.

Нардеп-слуга, як твердять ЗМІ, та й сам він про це прямо говорив і в Ізраїлі, і в Україні, має ізраїльське громадянство.

Ще до виборів Куницький став відомим, як активний сепаратист, підтримував окупацію Криму та постійно атакував і дискредитував українські блокпости. Станом на 29 серпня 2019 року розшукувався поліцією через бійку з учасником АТО. В даний час НАБУ веде розслідування щодо цього"слуги народу". Куницький як нардеп допомагав просувати інтереси "Автоентерпрайз" – харківської групи компаній, що займаються імпортом електрокарів з-за кордону та виготовленням і встановленням зарядних станцій для них.

А Ніконов не простий помічничок , а керівник компанії "Автоентерпрайз", інтереси якої з грубим порушенням антикорупційного законодавства лобіює слуга народу(якого?) Куницький. В реєстрі судових рішень зазначено: «Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин Ніконов Д.А. за попередньою змовою зі службовими особами підконтрольних підприємств: ... серед яких «Автоентерпрайз», а також низкою фізичних осіб-підприємців, серед яких Мустафаєва Аліна (та інші)... в період 2015-2018 років здійснили придбання електроавтомобілів на території США, імпорт даних електроавтомобілів до України та їх митне оформлення з використанням підроблених документів, за штучно заниженою митною вартістю та заниженою вартістю подальшої реалізації кінцевим покупцям».

До того ж, Ніконов, за версією слідства, організував діяльність служби таксі у Харкові без ліцензії з використанням роботи неоформлених працівників. А також виробництво зарядних пристроїв для електроавтомобілів без необхідних сертифікатів та декларацій відповідності.

За даними офіційного сайту Верховної Ради, одна з приймалень Куницького розташована у Харкові за адресою Академіка Павлова 271а. За цією адресою розміщується офіс компанії «Екомобілі» з групи «Автоентерпрайз» – тієї, діяльність якої розслідує Державне бюро розслідувань.

Зараз пацани державою рулять ! Зробили себе разом, то кожен ЗЕбіл повинен відгребти від свого депутата слуги.

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, Слуга народу, Куницький, єврейське лоббі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar