реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На посаду начальника УМВС в Чернігівській області претендують троє

Нещодавно призначений начальник УМВС в Чернігівській області Олег Демченко подав рапорт про відставку. Можливо, це пов'язано із здоров'ям, можливо, з протестами проти його призначення.

Кадрова комісія міністерства внутрішніх справ оголосила конкурс на призначення начальника УМВС в Чернігівській області. Зареєстрували три претенденти.

Це генерал- майор міліції у запасі, член Чернігівського обласного штабу національного спротиву Іван Петрович Катеринчук; підполковник міліції Філашкін Вадим Сергійович, керівник обласного УБОЗу, ще минулого року працював на Харківщині; полковник міліції Валерій Костильов, заступник начальника УМВС, який займав цю посади при екс-очільнику обласного УМВС генерал-майору міліції Олександру Михайлику.

Обласний штаб національного спротиву відзначив недотримання свого слова начальником УМВС О.Демченком, який обіцяв не привозити на Чернігівщину свої кадри, як це робив його попередник (в області на керівниї посадах міліції були призначені більше 200 луганських) і підтримав кандидатуру І.Катеринчука.



Теги:УМВС в Чернігівсьій області, міліція, нові кадри


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я , КОЛИШНІЙ ПРАЦІВНИК КОЗЕЛЕЦЬКОГО РВ УМВС, МАЙОР МІЛІЦІЇ САЛІВОН О.П. ЗМУШЕНИЙ З СУМОМ ЗАЯВИТИ ВАМ. ЩО НИНІ ГЕРОЙСЬКИЙ ГЕНЕРАЛА В 2005 РОЦІ КОЛИ НАМ БУЛО ДОВЕДЕНО ВКАЗІВКА МАНІНА АГЕНТУРНИМ ШЛЯХОМ ВИЯВЛЯТИ ПРОТИВНИКІВ ЯНУКОВИЧА . І ЗАСТОСОВУВАТИ ВІДНОСНО НИХ РЕПРЕСИВНІ ЗАХОДИ І РОЗДАВАТИ ГОРІЛКУ ЛІВУ ЯКУ ЗАВОЗИЛИ ПРИХИЛЬНИКАМ ЯНУКОВИЧА МОВЧАВ ЯЯЯЯК РРИББА А ЗГОДОМ ПІСЛЯ ПОРАЗКИ ЯНУКОВИЧА ,РВ УМВС МАЙЖЕ МІСЯЦЬ ПРАЦЮВАВ ЩОБ ПРИХОВАТИ ЦЕ ВІН ТОДІ БУВ ДЕ... ГОТОВИЙ ДАВАТИ ЛЮБІ СВІДЧЕННЯ В ЛЮБОМУ СУДІ
avatar