реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Промова з комплексами

Промову президенту Зеленському написали загалом гарну і читав він її майстерно - практично не видно було підглядання до суфлерів. Гарно і про гривню, і про державність, і про армію - щоправда, дивний трохи натяк на взяття Кафи 1616 року, адже українська армія не тоді з'явилася, але як нагадування про окупований Крим хай буде...

Гарно обійшов Зеленський питання про президента, якого нам дав Донбас, але негарно не згадати свого попередника, п'ятого президента Петра Порошенка - це вже просто якась хвороблива дріб'язковість.

До речі, Порошенка облили зеленкою на марші неофіційному захисників України і зробив це наш земляок, з Чернігівщини, якийсь хворенький на голову любитель екзотичних рослин, що навсався у Козельці...

А до чого було перераховувати національності, представники яких живуть в Україні? Для вінегрету? Адже Україна за стандартами ООН моноетнічна держава, тобто українці стновлять тут значно переважаючу більшість. І педалювання на марійцях, аварцях і т.п. - це теж якийсь комплекс...

Не почули ми гімн українського війська "Зродились ми великої години" - бо це гімн націоналістів? Так ми державу будуємо для всіх, крім українців?

Зате почули нагородження дивні - наприклад, Сергія Бубку президент нагородив орденом Свободи? За яку таку свободу він високо стрибав? Чи керував НОКом за свободу чого?! А нагородежння якихось монатиків - це взагалі за рамками здорового ґлузду. Зеленський продовжує плутати шоубізнес із політикою.

Проте, загалом, дивлячись на все сьогоднішнеє дійство, згадалися слова Ліни Костенко - Україна це так серйозно, що навіть і небажаючі стають українцями хоч трохи...

Василь ЧЕПУРНИЙ

Здається, День Незалежності України неможливо спаскудити. Але Зеленський примудрився.
День, який мав стати Днем нашої Єдності, він зробив днем образ і принижень, кидаючи в парламент і суспільство теми розколу.

Бачить Бог, ми не хотіли сьогодні нікого критикувати . Але.

Тільки Зеленський міг примудритися на військовому параді, в одному ряду із загиблими Героями, нагороджувати шоу бізнес. Тільки він в своїй дрібязковості не запросив на військовий парад і урочистий прийом депутатів першого скликання. Стільці зайняли слуги. А Коля Тіщенко навіть на пам’ятному фото біля ВР відтер своєю спиною Легенду України Мустафу Джемілєва.

Тільки Зеленський в своїй ненависті до П’ятого президента не запросив його на жодні урочистості, врешті, після скандалу в соцмережах Банкова передала запрошення на парад за годину до початку. В своїй промові той, хто чотири рази відкосив від Армії, забув згадати свого попередника, хоч Хрещатиком рухалася техніка, випущена і поставлена в ЗСУ за часів Порошенка.

Тільки Зеленський міг додуматися скликати позачергове засідання в цей святковий і урочистий день і разом з олігархічними групами і слугами протягти в першому читанні закон про так званий великий герб. На шевронах нашої Армії- Тризуб, це наш герб, який в серцях воїнів. Але Зеленському все мало шоу і картинки.

Й апофеозом ницості Банкової став провокатор, який під час Маршу ветеранів іволонтерів кинув в п’ятого президента зеленку. За секунду після інциденту про це написали ТГканали Банкової, радісно розмістивши фото і відео засланих казачків. А « поліція діалогу» повела злодійкуватого зеленого ідіота , який спаплюжив цей день, десь в сторону Банкової. За гонораром?

Військовий Парад ми дивилися на Хрещатику, серед людей. В мене погані новини для Банкової- під час виступу Зеленського Майдан мовчав.

І якщо хто думає, що приниженням опонентів ви заробите чергові аплодисменти, як робили це в часи 95 кварталу- це помилка. Огидно.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:команда ЗЕ, промова Зеленського, 30- річчя Незалежности, Ірина Геращенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar