реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокуратура захистила Срібнянську лікарню

Шляхом заявлення позову про зобов’язання виконати умови договору відреагував прокурор Срібнянського району на виявлені порушення у сфері державних закупівель, допущені Срібнянською районною лікарнею.

Між державною лікарнею та приватним підприємством ще у грудні 2009 року укладено договір підряду по встановленню альтернативного твердопаливного котла. На виконання умов цього договору 13.10.2010 р. замовником сплачено 161 тис. грн. бюджетних коштів.

Проте, при використанні обладнання вже у 2011 році було виявлено його несправність. Навіть замінене виконавцем робіт через рік, воно знову було непридатним для експлуатації.

Претензійна робота лікарні у вигляді листування, яка тривала більше двох років, позитивних наслідків не дала. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Довідково:

На даний час у лікарні використовується блочно-модульний (газовий) котел. Альтернативний котел встановлювався для того, щоб лікарні могла опалюватись деревиною. У зв’язку зі значним подорожчанням газу питання переходу на альтернативні види палива набуває особливої гостроти.



Теги:Срібне, прокуратура Чернігівської області, твердопаливний котел


Читайте також



Коментарі (0)
avatar