реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокуратура підтримує вирок Стаху

Апеляційний суд Чернігівської області підтримав позицію прокуратури і скасував виправдальний вирок Десняського районного суду м. Чернігова у кримінальній справі по обвинуваченню в хабарництві депутата Чернігівської міської ради, колишнього керівника управління торгівлі міськради Артема Стаха.

Постановленим вироком Апеляційний суд визнав посадовця винним у скоєнні злочину, передбаченого ст. 15 ч. 2 та ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України і визначив покарання – 5 років позбавлення волі без конфіскації майна з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій строком на 2 роки. На підставі ст. 75 Кримінального кодексу підсудний буде звільнений від відбування призначеного покарання, якщо протягом 3-х років не скоїть нового злочину.

Нагадаємо, що кримінальна справа стосовно Артема Стаха по обвинуваченню в закінченому замаху на одержання службовою особою, що займає відповідальне становище, хабара в сумі 2000 доларів США, була порушена прокуратурою області в березні 2009 року.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, Чернігівська міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar