реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Прокуратура перевірила перевіряючих

Перевірки органів державної санітарно-епідеміологічної служби засвідчили неналежний санітарно-епідемічний нагляд в дитячих оздоровчих та закладах громадського харчування області .

Зокрема, лише після харчового отруєння 21 дитини у дитячому фізкультурно-спортивному таборі «Колос» Менського району санітарно-епідемічним обстеженням в закладі виявлено грубі порушення санітарних норм.

Прокурором Менського району порушено кримінальну справу за фактом невиконання працівниками табору обов’язків щодо охорони здоров'я дітей, притягнуто до дисциплінарної відповідальності 4 працівники районної санепідемстанції.

Факти неналежного контролю санітарно-епідеміологічної служби за якістю харчування, термінами зберігання продуктів, дотримання санітарних та технологічних правил при організації харчування встановлено в оздоровчих таборах та закладах громадського харчування Чернігова, Прилук, Сосницького, Козелецького, Куликівського, Ріпкинського та інших районів області.

В цілому за результатами перевірки прокуратурою внесено 23 документи реагування, за якими на даний час до відповідальності притягнуто 14 працівників санепідемслужби.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:заклади харчування, Прокуратура, санстанції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar