реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Прогнозовано: міськрада публікуватиме свої рішення в "Сємі днях"

Від сьогоднішнього дня і принаймні до кінця року офіційне оприлюднення регуляторних актів Чернігівської міської ради буде здійснюватися в газеті «Сємь днєй».

Видання визначене в ході процедури закупівлі послуги у відкритій електронній системі публічних закупівель «ProZorro».

Договір «Про надання послуг з висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування друкованим засобом масової інформації» між Чернігівською міською радою та підприємством-видавцем газети підписаний та оприлюднений на сайті «ProZorro» 8 вересня. За правилами системи «ProZorro», оприлюднення договору є завершенням процедури закупівлі.

Офіційна публікація регуляторних актів буде здійснюватися на платній основі за рахунок коштів міського бюджету. Оплата буде здійснюватися за фактично використану кількість сантиметрів газетної площі.

У результаті конкурсного підходу до закупівлі вдалося добитись ціни, яка є значно меншою, ніж звичайна ціна рекламної площі в друкованих виданнях міста Чернігова. Очікується, що такий підхід до витрачання бюджетних коштів за розміщення нормативно-правових актів органу місцевого самоврядування у друкованих ЗМІ дозволить чернігівській громаді економити по кілька сотень тисяч гривень на рік.
Щоправда, газета виходить неукраїнською мовою, а міська рада, начебто, має публікувати свої документи державною мовою...



Теги:Семь дней, Сухомлин, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Это даже не юмор это хуже. А куда делись газеты которые финансируются из городского бюджета и где информация размещалась по принципу "уже оплачено". И что такое дешевле чем рекламный сантиметр, так можно и конституцию в газетах печатать за бабки. Цє перемога. Однозначно
avatar