реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Проект для громадського обговорення олишівців

На громадське обговорення мешканцям колишнього козацького містечка Олишівка 12 лютого буде винесено ряд цікавих краєзнавчих проектів. Серед них - проект облаштування постаменту колишнього пам’ятника Леніну.

Ідея полягає в тому, що даним проектом створюється пам’ятний знак історії Олишівки. З чотирьох сторін постаменту пропонується встановити розроблену в національному колориті інформацію про основні дати з історії селища, а в мереживі українського орнаменту запропонувати олишівцям розмістити фотографії своїх земляків.

Над реалізацією ідеї селищної ради та краєзнавців району працює член Національної спілки дизайнерів України Людмила Митрофанівна Посьмашна. Вона дала згоду на оприлюднення її в засобах масової інформації з метою залучення широкого кола небайдужих людей до висловлення пропозицій.

У цьому році відзначаємо 25-річчя Незалежності України. Багатовікова доля селища і його мешканців є складовою української державності. Отже правильною буде поява пам’ятного знаку історії селища, якщо олишівська громада ухвалить відповідне рішення.

Андрій КУРДАНОВ






Теги:Олишівка, Чернігівська РДА, декомунізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar