реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Про виступ Путіна. Переклад на людську мову

Насправді все дуже просто. Він справді вважає, що це його історична промова, хоча він і не сказав нічого нового. А головний посил цієї промови: Росія має бути одним із полюсів в багатополярному світі. І для цього він буде робити все, що зможе.

Єдиний новий посил: він остаточно відрізає шляхи відступу для свого оточення і для російського бізнесу. Тепер вибору нема: треба йти до кінця або ти зрадник з усіма відповідними наслідками.

Чого насправді бояться так звані голуби миру в Кремлі? Вони бояться того, що під амбітні плани Путіна не створена міжнародна коаліція. І Путін тут грає ва-банк. Новий світопорядок в версії Путіна поки не потрібен ні Китаю ні Індії. Китай не готовий до війни за Тайвань, а Індія не готова і не збирається бути молодшим партнером в трикутнику Росія-Китай- Індія.

Окремо слід зупинитися на армії, так званих, російських яструбів. Вона ділиться на клоунів (Володін, Медвєдєв і Кадиров) та на гравців (Патрушев і віднедавна Кірієнко). На перших поки можна особливо не звертати уваги. Другі відрізняються від голубів тільки одним: у них різні погляди на те, коли завершити війну. Але і одні і другі не зупиняться зараз, бо не захоплено Донбас.

Тому все, що ми чуємо про мирні плани, переговори і т.д - це блеф. А щодо епохальної промови Путіна, то він свідомо заганяє себе в ситуацію з якої він не має шляхів для виходу. І його оточення точно не готове сказати йому «ні».

Вадим ДЕНИСЕНКО



Теги:Путін, російсько - українська війна, Патрушев, Вадим Денисенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar