реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Поміняйте Путіна на Патрушева!

Дуже помилково сподіватися приходу до влади на росії тамтешніх демократів. (А дехто щиро вважає, що це для нас найкращий варіант.)

Будь-який умовний навальний одразу стане великим другом усіх західних лідерів, які не те що зазиратимуть йому до рота, а полізуть всередину гастроскопічним ендоскопом, у пошуках всіх своїх втрачених ресурсів, дивідендів і колишнього затишного життя.

Напевно, військову операцію було б закінчено, але разом з цим закінчилася б і майже вся підтримка України. Водночас, будь-які російські демократи продовжували б якщо не збройну аґресію, то повзучу русифікацію України в усіх можливих вимірах—від економічного до культурного. І ми знову залишилися б сам на сам із цією історією, яка неодмінно призвела б до нової війни.

Тому мені здається, що у разі усунення путіна, найкращим з можливих варіантів був би прихід до влади Патрушева. Це приблизно той самий путін, тільки ще примітивніший. Патрушев на посаді президента гарантуватиме продовження нинішньої політики росії, а отже подальшу деградацію всіх галузей і, що найважливіше, продовження санкційного тиску і підтримки України з боку Заходу. Тобто, того, що дозволяє сподіватися нищівної поразки росії без можливості оговтатися протягом найближчих десятиліть.

Юрій БАРАБАШ



Теги:фсб, Юрій Барабаш, Путін, Патрушев, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar