реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Про немовлят та молодят

За інформацією начальника Головного управління юстиції у Чернігівській області Карнабеди Олександра Валерійовича органами державної реєстрації актів цивільного стану Чернігівської області протягом січня - березня 2011 року зареєстровано 2445 народжень, що на 2% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Кількість народжених хлопчиків та дівчат майже однакова – 1233 хлопчика та 1212 дівчинки.

Наймолодшою мамою стала 15-річна дівчина, а найстаршою - 65-річна жінка.

Найбільш популярними іменами, якими батьки називали дівчат, були Анна, Анастасія, Софія, Вікторія. Хлопчиків найчастіше називали іменами Артем, Андрій, Данило (Данііл, Даниїл), Іван, Дмитро, Назар.

Як і раніше не полишили наші земляки уподобань до нетрадиційних та неординарних імен. При державній реєстрації народження батьки забажали надати своїм малюкам такі імена, як Аліпія, Циала, Цезарія, Гузаль, Маріамна, Даніела, Віорел, Марін, Даромір.

Мешканці Чернігівщини активніше вступають у шлюб, на весільний рушник у січні – березні 2011 року стали 1096 пар молодят. Це на 20 % більше, ніж торік.

Найстаршим нареченому та нареченій, які зареєстрували шлюб в цьому році, виповнилося 82 та 89 років, а наймолодшим – 15 та 17 років.




Теги:статистика шлюбів, нетрадиційні імена, реєстрація народжень


Читайте також



Коментарі (0)
avatar