реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Про лукавий вектор офісу Зеленського.

Заступник глави офісу Президента Сергій Трофімов заявив, що Президентом Порошенком стосовно релігії був «обраний був лукавий вектор», «і просто дискредитувалися дії мільйонів віруючих українців», а митрополит УПЦ МП Онуфрій «дуже цікава і глибока людина. Він монах, людина, яка служить Богу. Він поєднує в собі такі унікальні якості як мудрість, твердість і при цьому безмежну любов до всіх».

Так от, "мудрий і люблячий" Онуфрий, через дії якого заразилися коронавірусом тисячі людей і, вочевидь, чимало загинуло і невідомо скільки ще загине, (що видно, наприклад, по рівню зараження в Печерській Лаврі і Почаєві) після свого одужання від коронавірусу не виявив жодного каяття і заявив: "Ну, помирають завжди" (https://youtu.be/bSoSSoAJaqI?t=243).

Коли московські попи ллють крокодилячі сльози про війну на Донбасі, то ось хто вбив першу людину на тій війні.

Це паламар Києво-Печерської Лаври, один з 5 російських агентів з Києва у складі загону Гіркіна. Цей терорист Журіков (ще раз - паламар УПЦ МП !) брав участь у розстрілах на Майдані, в захопленні Криму з 3 березня 2014 року і вбив першу людину у війні на Донбасі 13 квітня 2014 року - капітана СБУ Генадія Біліченка (якщо не рахувати напад на проукраїнських мітингувальників у Донецьку в березні 2014 і загибель Володимира Рибака та студентів з Києва внаслідок тортур загону російських терористів Гіркіна).
Повідомлялося, що 2 травня 2014 року український солдат у снайперській дуелі переміг цього російського диверсанта. Хоча деякі терористи повідомляють, що його застрелили в туалеті самі російські терористи (https://www.dialog.ua/war/174982_1553891127). Коли його ховали, у село приїхали одразу три священики з Києво-Печерської Лаври, які розказали місцевим, що цей терорист виконував у Слов'янську "миротворчу місію" (https://youtu.be/oeLxtypwDPE?t=759).
Варто згадати й те, що російські терористи ховали зброю в Печерській, Святогірській Лаврах та Одеському центральному храмі УПЦ МП перед нападом 2 травня 2014 року.
Жодного разу за всю війну (!) московська церква в Україні не звернулася до Путіна з вимогою припинути порушувати заповіді "Не вбий" і "Не вкради".

Цей же Онуфрій 2016 року не встав вшанувати загиблих у війні з Росією, яку буквально почав паламар Московського патріархату.

А тепер заступник Офісу президента Трофімов ще щось розповідає про лукавство.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:УПЦ МП, Олександр Палій, агенти Москви, митрополит Онуфрій, Трофімов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar