реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Про істерику церковних рекетирів

УПЦ МП каже: не втручайся, Константинополь, спочатку - об'єднання, а потім автокефалія. Ок. Два питання. Чому 30 років не зроблено ніяких кроків назустріч об'єднанню? І це всі Данилевичі виступають проти Патріарха Кирилла, який ясно заявив, що ніколи москалі не дадуть автокефалії українцям ні при яких умовах, навіть повних об'єднань та повної одностайності - бо українські святині то серце їхньої москальської Русі.

І от що робити, коли москалі та УПЦ нескінченно брешуть, самі не визначивши своєї позиції. Нескінченно чекати??? Чого? Кожен рік спротив всьому українському в москальському патріархаті наростає. Той мудак, що замінив Чапліна - Щіпков проповідує, що взагалі українців немає, є російський народ, від якого штучно відірвали українців, які насправді росіяни і треба швидше приєднати, а кожен день неприєднання - це геноцид. Народ, це все їх світогляд. Із таким світоглядом треба посилати подалі усю цю москальську наволоч, бо вони просто всіх обманюють. Це - АТЕЇСТИ, гебісти в рясах, які мучають роками звичайних вірних, попів, і це неможливо терпіти далі.

Чому всі ці "єпископи УПЦ" так проти канонічної альтернативи і кричать, що це закріпить розкол в Україні? О, це дуже просто. З'являється канонічна немоскальська церква. Що робить звичайний піп? Він шурує до альтернативного канонічного єпископа і питає єдину річ, яка хвилює попів: "У Вас які взноси в єпархію?" Дізнається, що там воно менше в 10-20-30 разів. І що буде робити піп - скільки секунд він буде думати чи залишитися в МП.

От єпископи і розхвилювалися. "Розкол, світова загроза, українське православ'я ніколи не буде єдиним".Вони хвилюютьються, бо як визнає Константинополь справжнє українське православ'я усі їх попи разом з парафіями опиняться як раз у канонічній альтеранативі, у закінчиться солодке життя. На пам'ять залишаться будинки у центрі Києва, мерседеси, коштовності та все інше "собранноє непосільним трудом". Ну нічого, якось перекрутитеся, таких "бувших" кучмістов - половина Конча-Заспи, і нічого, якось без них обходимося. Тому усі ці крики "Константинополь не втручайся" - це істерика рекетира, який зрозумів, що час його пройшов, і не більше того.

Юрій ЧОРНОМОРЕЦЬ



Теги:УПЦ МП, Юрій Чорноморець, автокефалія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar