реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Перестаньте мучити Діда!

Журналісти! Якби Філарет був би правий - половина автокефальних церков були б не автокефальні - а це очевидний абсурд. Перестаньте мучити Діда і нас його роздумами. Беріть інтерв'ю у інших духовних лідерів, у цікавих церковних діячів, які роблять велику соціальну роботу та є цікавими співрозмовниками, у богословів, які займаються безліччю питань від ролі тілесного для особистості до політичної відповідальності християн.

Ось Вселенський патріарх видав драфт нової соціальної доктрини - це маніфест відкритого православ'я, це нова сторінка в історії всієї Православної Церкви, і відповідно цього Вселенський патріарх підтримав протест проти вбивств в США, засудивши погроми. І ще є багато цікавенних речей.

Але замість того Ви все ходите і питаєте людину, якій вже ніякі радники нічого толкового перед тим не розповіли, яка вже заплуталася і просто зникає на очах. Скоро буде розповідати що у кутку кімнати вогонь горить - теж сходите зафільмуєте? Все це важко для віруючих. Все це треба покрити мовчанням і рухатися у новій реалії, а не гребти на човні по пустелі...

Юрій ЧОРНОМОРЕЦЬ



Теги:автокефалія, Юрій Чорноморець, Вселенський Патріарх, патріарх Філарет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar