реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Призначення: рекомендація штабу проігнорована

26 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко представив колективу Головного управління юстиції нового керівника – Юрія Дмитровича Власенка, призначеного на посаду згідно з наказом Міністра юстиції України від 23 травня 2014 року.

У представленні взяли участь начальник Управління МВС України в області Олег Демченко, прокурор області Володимир Стеценко, начальник Управління СБУ в області Олександр Довженко, начальник Управління Державної пенітенціарної служби України в області Валерій Пісклов, працівники Головного управління юстиції в області. Про це повідомив офіційний сайт Чернігівської ОДА.

Таким чином безпричинно проігноровано рекомендацію обласного штабу національного спротиву про призначення на цю посаду Анатолія Миронюка.

Ще раніше проігноровано штаб у зв'язку з призначенням начальником управління охорони здоров'я Гармаша.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву повідомляє, що штаб категорично виступає проти призначень за партійними квотами та за бажанням одного "смотрящого". Штаб не несе жодної відповідальності за згадані призначення.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву.



Теги:Дубіль, нові кадри, Чернігівська ОДА, БЮТ


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
да на вас давно никто не обращает внимание...
avatar
2
если штаб не несет никакой ответственности, тогда зачем он нужен??? иль берите автомат, или решайте на уровне Вру-аП!
avatar
3
А чому забули написати про начальника обласного Управління капітального будівництва пана з Вишгорода регіонала Міщенка? Чи штаб Міщенка уже погодив? Ганьба Дубілю-Івашку-Міргородському...........
avatar
4
Дмитру - Ви праві: Міщенка, колишнього заступника голови Вишгородської РДА, штаб не погоджував.
avatar