реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прикраси та доходи кандидатки на голову Чернігівської ОДА

Кандидатка на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко, у щорічній декларації за минулий рік задекларувала доходи, ювелірні вироби, подарунок та рахунок в банку. Про це повідомляє "Високий Вал"

Так, згідно з декларацією вона вказала місцем реєстрації квартиру в місті Буча Київської області.

Сама ж Коваленко, орендує квартиру в Києві і має житловий будинок у спільній власності з Скавронською Камілією, у селище Клавдієво-Тарасове Київській області, також там користується земельною ділянкою під житловим будинком площею 1329 м2.

Окрім цього, Анна Коваленко задекларувала ювелірні прикраси: підвіска із металу білого кольору із коштовним камінням; сережки і кільце з металу жовтого кольору з коштовним камінням; намисто з перлинами та коштовним камінням; сережки з металу білого кольору з коштовним камінням.

Щодо доходів, то Анна Миколаївна вказала заробітну плату отриману за основним місцем роботи: Національна академія державного управління при Президентові України – у розмірі 1677 грн.; Управління справами апарату Верховної Ради України – 15939 грн. та державне управління справами – 144910 грн.

А також задекларувала дохід, виплачений їй як самозайнятій особі від ТОВ «І КОММ» - 60000 грн. та ТОВ «ФС Груп – девелопмент» – 50000 грн.

Коваленко ще отримала 20841 гривень матеріального блага від політичної партії «Слуга народу», також вказала дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 110000 грн. та подарунок у негрошовій формі вартістю 50000 грн.
Щодо грошових активів, то Коваленко задекларувала 50 тис. доларів.



Теги:Анна Коваленко, Чернігівська ОДА, команда ЗЕ, ОПУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar