реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Приховали фітинги з мідних сплавів вартістю 65 тисяч гривень

Порушення митних правил на суму понад 63 тисячі гривень виявлено на українсько-російському кордоні у пункті пропуску «Сеньківка» у зоні діяльності Чернігівської митниці.

До митного контролю перевізником були надані товаросупровідні документи на вантаж «труби та фітинги пластмасові, кріплення, каталоги», що переміщувався з Туреччини до Російської Федерації. Під час здійснення спільного з працівниками прикордонної служби огляду вантажу працівниками митниці було виявлено невідповідність заявленої у документах інформації щодо характеру частини вантажу. А саме, замість фітингів з пластмаси, в автомобілі знаходились фітинги з мідних сплавів. Для проведення більш ретельної перевірки та здійснення подальших процесуальних дій співробітники служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чернігівської митниці доставили автомобіль з вантажем до Чернігова. У процесі вивантаження та перерахунку товару було встановлено, що в автомобілі знаходилось понад 5 320 фітингів з мідних сплавів загальною вартістю 65 315 гривень.

Вантаж, що переміщувався з порушенням норм митного законодавства, вилучено. Відносно турецької фірми працівниками митниці складено протокол про порушення митних правил за фактом переміщення через митний кордон товарів з приховуванням від митного контролю.

Стрижак Світлана, головний інспектор зв’язків з громадськістю Чернігівській митниці




Теги:Контрабанда, вартістю, тисяч, гривень, фітинги, митниця, Приховали, мідних, Чернігівська, сплавів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar