реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прийшли розбійники, а їх вже чекала поліція

Поліція Чернігівської області затримала учасників злочинної групи за розбійний напад на лісничого

Співробітники Управління карного розшуку поліції Чернігівщини за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали учасників злочинного угрупування, які 21 березня увірвалися до будинку лісничого в Ніжинському районі з метою скоєння розбійного нападу.

– Поліцейські Чернігівської області за деякий час до самої події отримали оперативну інформацію про групу осіб, яка планувала скоїти розбійний напад на 55-річного лісничого водному з сіл Комарівської територіальної громади Ніжинщини. Тож в будинку чоловіка на озброєних зловмисників вже чекав спецпідрозділ КОРД, – говорить начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліція встановила особи кожного учасника злочинної групи – всі вони мешканці Київської області, віком 24-43 роки.

В результаті злагоджених дій різних підрозділів поліції двох учасників групи затримали безпосередньо в будинку лісничого. Знаряддя злочину та зброю поліція вилучила на місці події.

Організатор розбійного нападу втік на автомобілі. Для якнайшвидшого затримання зловмисника поліція ввела план «Перехоплення». Розуміючи, що не вдасться виїхати за межі Чернігівщини, зловмисник покинув автомобіль у лісі і намагався пішки втекти від поліції. Однак йому це не вдалося – поліцейські затримали його сьогодні вранці неподалік місця скоєння злочину.

Четвертого чоловіка затримано в столиці за допомогою колег з Головного управління Нацполіції в місті Києві.
Слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений організованою групою осіб. Максимальна санкція покарання — 15 років позбавлення волі.

Учасникам злочинної групи вже повідомлено про підозри. Нині перевіряється їх причетність до скоєння інших розбійних нападів на території України.






Теги:ГУ НП в Чернігівській області, бандити, Поліція, Комарівська ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar