реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Приймати такий Податковий кодекс – різати курку, яка несе золоті яйця

Чернігівська обласна організація Української народної партії підтримує протести підприємців України проти прийняття провладною більшістю у Верховній раді Податкового кодексу Азарова-Януковича.
Українська народна партія змушена констатувати, що економічні рецепти від Партії регіонів, не забезпечать зростання бюджетних доходів, не підвищать рівня життя та не гарантують створення нових робочих місць. Податковий кодекс Азарова-Януковича зруйнує мотивацію до праці, оскільки ще більше посилить владу чиновників, а також збільшить податкове навантаження на малого та середнього підприємця.
Українська народна партія звертає увагу влади, що в усьому світі великий капітал, тобто важкі галузі - це не більше 30% робочих місць і стільки ж доходів. Ринкова економіка Європи на 70% складається з малого і середнього підприємництва, яке дає і робочі місця, і доходи для більшості громадян.
Українська народна партія вбачає саме в цьому головний український ресурс для розвитку держави і зростання добробуту її громадаян, який не використовується вже 20 років.
Україна потребує змін податкової політики на користь малого та середнього підприємництва, оскільки його розвиток – головна передумова економічного зростання.
На жаль, партія влади проігнорувала більше 100 поправок Української народної партії до нового Податкового кодексу та не зняла обмежень, які блокують діяльність національного виробника.
Чернігівська обласна організація УНП закликає народних депутатів відмовитися від прийняття цієї драконівської редакції Податкового кодексу – не треба зарізати курку, яка несе золоті яйця.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (2)
avatar
1
Украинская народная партия (УНП) - против принятия Налогового кодекса Азарова.
УНП внесла более 100 поправок к новому Налоговому кодексу.
Так расскажите, пожалуйста, нам, хотя бы о паре этих поправок. Глядишь - и сторонников УНП станет больше. Народ ведь плохо знает УНП - это хорошо видно по результатам выборов.
avatar
2
Підтримую taras1313. Чому УНП не веде нормальної агітації?
Мало того, що виборці погано знають цю вельми гідну партію (за яку варто голосувати), так ще й радикали паплюжать її. А нашим політикам усе "пополам", слова не можуть сказати на захист власної партії. Ми, виборці ваши, опиняємось у дурнях. Виходьте на боже світло, починайте агітацію. Одна газета напередодні виборів - це замало.
avatar