реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Пригадала "розстріл" парламенту

Народна депутатка від "ЄС" Софія Федина вибачиться перед президентом України Володимиром Зеленським за, начебто, погрози за умови, якщо він вибачиться за жарти "Кварталу"
Про це вона заявила в кулуарах Ради під час спілкування із журналістами, передає "Новинарня"

“Президент дійсно не є безсмертним. Він не є Романом Безсмертним, а Роман Безсмертний не є президентом. Ми під Богом ходимо, і за кожні свої дії є відповідь. Але окрім того, мене багато запитують, чи я готова вибачитися. Так, я готова вибачитися за секунду після того, як буде вибачення за регіт над згорілим будинком Гонтаревої; як буде вибачення за обзивання України “повією”; як буде вибачення за те, як беркутівці били майданівців” за насмішки над українським військом. До речі, за розстріл парламенту я також хочу почути вибачення, як і за інсталяцію в телевізійному вигляді похорону Порошенка”, – заявила нардепка.

Нагадаємо, 26 жовтня народний депутат від "Європейської Солідарності" Софія Федина опублікувала у Facebook відеозвернення, де вона разом з волонтеркою Марусею Звіробій критикує манеру спілкування президента Зеленського із добровольцями у Золотому. "Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве", - звернулась до Зеленського Звіробій. "Там ненароком може вибухнути граната, там бувають обстріли", — підхоплює її слова нардеп від "ЄС" Софія Федина.



Теги:Софія Федина, команда ЗЕ, ЄС, перемога Зеленського, розстріл парламенту


Читайте також



Коментарі (0)
avatar