реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

При владі мають бути українці

Чергова мовна війна, коли проти києвополтавської говірки постають сіоністи та ФСБешники й коли ту ж таки говірку захищають вихрести та галичани, давно вже нагадує добре інсценовану суперечку тих людей, яким Україна не потрібна.

Цьогорічний сезон мовних розбірок, коли українофіли тягають українофобів, а українофоби тягають українофілів за майже однакові пейси не мав би принести жодних несподіванок - втім, на сумірно-зразковому мітінзі під парламентом, трохи налякавши двох конферансьє (антифашиста та галичанку) великий мовознавець нашого часу, славіст зі світовим ім"ям, оманливо тихий енциклопедист Гриценко, пославши під три чорти політкоректність та ревізований націоналізм, чітко та недвозначно заявив, що при владі мають бути етнічні українці.

Попри те, що останнім етнічним українцем при владі був хоружівський свинопас, за якого почалася повільна але жорстока руйнації армії, спецслужб та дипломатії, я погоджуюсь із мудрим брахманом. Від росіян-українофобів, від євреїв-українофагів без вишитих сорочок, від євреїв-українофагів у вишитих сорочках та від галичан, що приїхали до "дикої Азії за Збручом" (с) робити політичну кар"єру ( себто порпатися у державному кориті), вже нудить...

Ігор СКРИПНИК



Теги:Павло Гриценко, українська мова, Ігор Скрипник, єврейське лоббі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar