реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Президент Росії поскаржився на ...розпад Росії

За повідомленнями ЗМІ, в своєму виступі 7 вересня на Форумі глобальної політики в Ярославлі (Global Policy Forum) Медведев поскаржився на розпад Росії.
«Ми зобов'язані зберегти цілісність нашої країни, інакше у нас взагалі ніякої країни не буде, у нас не буде ніякої Росії, як би цьому не опиралися терористи і екстремісти», -- нервово говорив стурбований Медведев.

Медведева заспокоїв один з провідних світових політологів Збігнев Бжезинський.

Збігнев Бжезинський повідомив, що до 2050 року намічено створення світового демократичного уряду.

Бжезинський зокрема сказав:

«На глобальній арені поєднання популістських прагнень та органічних складностей формування глобальних відповідей на політичні й економічні кризи викликає небезпеку міжнародного безладу, на який не може дати ефективну відповідь ані Німеччина поодинці, ні Росія поодинці, ні Туреччина поодинці, ні Китай поодинці, ні Америка поодинці.

І справді, потенційний глобальний безлад — співпадаючий з появою нових загроз загальному добробуту і навіть виживанню людства — може бути ефективно подоланий в рамках ширшої співпраці, заснованої на демократичних цінностях.

…Тому прийшов час подумати, як конкретно і практично, в геополітичному сенсі, ми можемо просувати й реалізовувати перспективніше майбутнє.

Досягнення можливого широкого середовища, яке створюється більш тісно зв'язаним демократичним простором, що неухильно розширюється, може бути забезпечено в результаті колективного зусилля команди шанованих приватних громадян з ЄС, Росії, Туреччини, України і Америки в цілях концептуалізації гнучкого графіка, — направленого на 2050 рік — для поетапного, подесятирічного впровадження гасла про кооперативну співдружність від Ванкувера на схід до Владивостока».
За повідомленням "Кавказ-центру"



Теги:БЖЕЗИНСЬКИЙ, світовий уряд, РФ, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar