реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Президент привітав українців з Днем соборності ...кров'ю

Президент Віктор Янукович привітав українців із Днем Соборності та Свободи України.

За словами Януковича, "в основі нашої політики були і залишаються національні інтереси, геополітична зваженість та гуманістичні цінності, наша мета - справедливість, добробут, вільне життя у вільній країні".

"Ми різні, але ми єдині. І нікому нас не вдасться розсварити чи роз’єднати", - заявив президент.
"Я впевнений, що усі ми поділяємо такі цінності і пріоритети як демократія, правова держава, модернізація усіх сфер суспільного життя. І саме на цих пріоритетах ми побудуємо політичний діалог", - додав Янукович.

День Соборності та Свободи Україна зустріла загибеллю трьох мітингувальників - міліція отримала право на застосування вогнепальної зброї.

Посли Великобританії та Німеччини висловили міністру закордонних справ Кожарі своє обурення, заявивши, що рубікон перейдено.

Ніколай Азаров пообіцяв міліціонерам, які відстрілюють українців, покращення матеріальних умов і житло. Ця влада уже й не приховує, що вона поводиться як окупаційна?

"Я як прем'єр міністр офіційно заявляю, що жертви, які уже, на жаль, є, - на совісті і на відповідальності організаторів та певних учасників масових заворушень", - заявив він. Прем’єр-міністр України Микола Азаров назвав протестувальників у центрі Києва «терористами» і «організованими праворадикальними бойовиками».

В той же час медики підтвердили, що два із трьох загиблих моерли від прямих кульових поранень - одині прямо в серце. За логікою Азарова, стріляли смаі майданівці...



Теги:Майдан, режим януковича, диктатура, вбивство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar