реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Правила вибору та заварювання бразильської кави

Бразилія впевнено тримає світову пальму першості з експорту кавових зерен. Понад 150 років ця країна постачає 35% кави на світовому ринку. Загальна площа бразильських плантацій вражає. Під вирощування кави в країні відведено понад 27 000 квадратних кілометрів.

Експерти пов'язують таке інтенсивне зростання кавових дерев з ідеальним для них кліматом та умовами вирощування. Які ще цікаві факти можна дізнатись про каву з Бразилії? І як правильно потрібно вибирати цей продукт?

Де придбати справжню бразильську каву

Сьогодні навіть у маленьких містечках можна знайти спеціалізовані кавові магазини. Вони, швидше за все матимуть у продажі каву з Бразилії (в продаже кофе из Бразилии). Якщо ж ви не прихильник походів по магазинах або не можете знайти дійсно якісну каву в місцевих лавках, то завжди на допомогу прийде інтернет.

В інтернет-магазинах завжди представлений величезний асортимент кавових зерен, у тому числі бразильського походження. Кава може бути меленою або у вигляді цілісних зерен. Також у каталогах легко підібрати цілі набори, до яких у доповнення йдуть кавоварки. Це буде чудовий презент для друзів та близьких, які цінують якісну каву. Примітно, що на сайті інтернет-магазину вказано детальний та корисний опис видів кави з характеристиками та рекомендаціями щодо вибору зерен.

Поради щодо заварювання бразильської кави

Можна назвати кілька способів правильного заварювання. Готуйте каву таким чином, який найбільш зручний для вас. Способи не поступаються один одному і дають можливість приготувати смачний напій відмінної якості. Також кожен із методів відрізняється своєю доступністю. В одному випадку йдеться про недороге кавове обладнання, а в іншому потребує серйозних витрат.

Як готувати:

  • З використанням зручного френч-пресу. Дає можливість приготувати напій з шоколадними нотками. Але є й суттєвий мінус. Френч-прес не розкриває смаку зерен до кінця, тому не варто в ньому заварювати напої з кислих кавових сортів.
  • Кавомашина - безпрограшний варіант. Напій завжди вдалий, якісний. Але кавомашини коштують дорого, тому далеко не кожен може дозволити собі насолоджуватися улюбленим напоєм і купувати таку недешеву техніку для дому.
  • Мабуть, найбільш бюджетним варіантом приготування можна назвати використання кавоварки. Але в жодному разі не електричної. Важливо додати всі інгредієнти перед початком заварювання. У кавоварку засипаються кавові зерна, цукор, трохи солі. Ви отримаєте в міру міцний, але все ж таки дуже приємний на смак напій.



Теги:КАВА, споживач, бразильська кава


Читайте також



Коментарі (0)
avatar