реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Навіщо додаток «Smap для бізнесу» власникові кав’ярні: 5 вагомих причин

Якщо вас немає в онлайні, то у вас немає бізнесу. Чули такий маркетинговий вираз? Дійсно, це правда. Тому закладам, що подають смачну каву, терміново потрібно до онлайну. І якщо для повноцінного ведення сторінок у соцмережах не вистачало рук, тепер у підприємців є чудова безкоштовна можливість пірнути в океан онлайн-просування.

Сьогодні ми запросили розробників мобільного застосунку “Smap для бізнесу”, котрі розповіли багато цікавого. Отже, навіщо власникові кафе той Smap, нумо розбиратися.

Трохи інформації про додаток


Smap для бізнесу
“Smap — соціальна мережа дисконтів, яка допоможе швидко залучити нових клієнтів. Щоб бізнесу потрапити на мапу, потрібно встановити “Smap для бізнесу” на свій Android чи iPhone. Поки це Київ та Харків, але очікуємо найближчим часом акції в усіх містах”, — ось що кажуть розробники.
По суті, всередині додатку мапа міста, де позначені всі заклади, що пропонують відвідувачам бонуси та знижки. І наразі кав’ярень та ресторанів у ньому за кількістю найбільше. Тому просто не радимо давати фору конкурентам!

Збільшення кількості охочих відвідати заклад


Коли це знижки не приваблювали відвідувачів? Зараз додаток використовують більше ніж 5 тисяч користувачів. Запросіть їх до власної кав’ярні через знижку.

Моніторинг конкурентів


Передивіться, що пропонують конкуренти за рогом, та зробіть кращу пропозицію від якої складно відмовитися.

Побудувати міцні стосунки з клієнтами


Багато кав’ярень пропонують сьому каву у подарунок. Це чудова можливість зробити клієнта постійним.

Гості з іншого міста


Кожного дня ваше місто відвідують тисячі туристів, які шукають цікаві заклади, де можна посмакувати обідом та ароматною кавою. І якщо на мапі з’явиться геолокація з вашим промо, чекайте на гостей.

Це безкоштовно!


Той випадок, коли за дієву рекламу не потрібно платити. Для власників бізнесу, як і для користувачів-клієнтів це безкоштовно.






Теги:споживач, додаток, бізнес, smap, кавярня, КАВА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar