реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Правий сектор" мітингує проти начальника міліції

Активісти "Правого сектору" Чернігова закликали прийти на пікет проти нового начальника УМВС О.Демченка.

Вони пишуть: "Без врахування думки громадськості, без врахування думки особового скаду УМВС та без люстрації відбулося кулуарне представлення так званого нового начальника УМВС України в Чернігівській області. Всіх поставили перед фактом: без люстрації, всупереч думці громади нам прислали чергового варяга - харківського міліціонера Демченка, який до останнього закликав боронити владу Януковича".

«Ми не відступимо від ідей Майдану, ми за демократичні призначення і врахування думки чернігівців. Ми - за зруйнування схем кришування нелегального бізнесу і прозорість роботи міліції (через новосформовану громадську раду)! Чекаємо всіх небайдужих. Часу залишилося мало! До зустрічі на барикадах!» - звертаються активісти до чернігівців.

Не маємо нічого ні проти, ні за нового начальника міліції. Але знаємо, що ні начальника міліції, ні начальника СБУ, ні прокурора на площі вибирати не можна. І "Правий сектор" чомусь не пікетує начальника - кокаїнщика, начальника - творця схем тітушок і відкатів, начальгника, який возив людей на Антимайдан... Певно, комусь із правосекторівців міліція кріпко наступила на ногу. Недарма, криміналітет на мітингу "підписувався" за місцевого заступника начальника на начальника.

Тож не спекулюйте, хлопці, Майданом! Зрештою, якщо російські телеканали покажуть ваш пікет як зразок безладу в Україні - я перший назву вас російськими провокаторами!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Правий сектор, Майдан, УМВС в Чернігівській області, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
І деякі назовуть позицію автора антимайданом.
avatar