реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Правду, просто правду!

Об’єднана єврейська община України різко засудила героїзацію і вшанування на різних рівнях осіб, які нібито брали участь в Голокості та етнічних чистках, спрямованих проти євреїв. Цього разу до списку таких людей увійшли такі відомі й непересічні українці, як Іван Липа, Юрій Липа і Андрій Мельник.

Варто зазначити, що це вже не перша подібна заява. Раніше Міністерство закордонних справ Ізраїлю розкритикувало вшанування ідеологів Українського національного руху, а полякам «поперек горла» стали Степан Бандера та Роман Шухевич.

Нелояльність нацменшин до українського народу, відповідно, до всього українського ставить ту чи іншу меншину у вороже становище. А це шлях до державної зради. Є один простий принцип: ми ставимося до громадян інших національностей так, як вони ставляться до нас. Якщо ми бачимо подібне ставлення до нас єврейської меншини чи держави Ізраїль, ми їм абсолютно нічого не зобов'язані.

Крім того, українські історики, ідеологи, науковці, громадські діячі мають зайняти чітку українську, а не холуйську позицію у цьому питанні і говорити фактами. Зокрема, нагадувати єврейській общині наступне: роль євреїв в організації злочинних організацій: ЧК, НКВД, КДБ, в організації Голодомору-геноциду і політичних репресій, гоніння на все українське в добу СРСР, пограбування держави в сучасний період єврейським олігархатом, вороже становище протягом історії проти нашого народу і співпраця із окупаційними режимами на нашій землі.

Правду, так правду, бо інакше незабаром під обстріл будуть брати все для нас святе і цінне...

Володимир БАРЦЬОСЬ



Теги:кун, Україна - Ізраїль, Роман Шухевич, ОУН- УПА, Андрій Мельник


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
аффтар - долбойоб.
avatar