реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Етюдами Брумлера з минулого століття зацікавилися Чернігівські митники. ФОТО

35 раритетних речей, серед яких нотні видання початку минулого століття, паспортні книжки 1898 та 1915 років, атестати зрілості, виписки до них та частина диплома кінця позаминулого століття, затримані у пункті пропуску «Нові Яриловичі» на українсько-білоруському кордоні.

Усе це наш співвітчизник намагався незаконно вивезти за межі України. Старовинні речі, вивезення яких дозволяється лише за наявності дозвільних документів, знаходились у багажному відділенні автомобіля і були виявлені співробітниками Чернігівської митниці та прикордонного загону при здійсненні поглибленого огляду транспортного засобу. Ноти та документи були складені у велику шкіряну папку, що також має ознаки старовини. Серед зібрання нотних видань, таких як «Вальси Р.Бергера», «F.Chopin. Pianoforte-werke. Walzer», «Nouve lle danse de Salon. Valse», «Souis XV», «К.Т. Брумлер. Етюди», «Ala Bascule. Valse», «Carl Faust. Theresen-walzer» та інших, знаходились 7 старовинних документів та книга Гергарта Гауптмана 1908 року видання.

За фактом порушення митного законодавства працівниками митниці складено адміністративний протокол. Предмети старовини вилучені.

Спеціально для «Сіверщини»
Світлана СТРИЖАК, головний інспектор зв’язків з громадськістю
Чернігівської митниці







Теги:Світлана, кордон, Стрижак, область, минуле, раритетні речі, століття, митниця, раритет, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar