реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Пожежі, аварії та інші нещастя за останню добу на Чернігівщині

Основні надзвичайні ситуації і події, які сталися на території
Чернігівської області минулої доби.

У м. Прилуки по вул. Білецького-Носенка у приймальному відділенні КНС (каналізаційно-насосної станції) № 2 КП „Прилукитепловодопостачання” близько 15 год. 5 серпня під час проведення робіт загинуло три працівника: Кекух О.П., 1986 року народження, Левчук В.М., 1966 року народження, Левченко С.О., 1979 року народження. Одну особу травмовано: Лукаш В.М., 1954 року народження, в тяжкому стані доставлений до реанімаційного відділення Прилуцької центральної міської лікарні. Причина виникнення даної ситуації встановлюється слідчими органами.

Про це «Сіверщині» повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій та питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:
- в с. Павлівка Чернігівського району о 17 год. 5 серпня водій автомобіля "ІЖ 27151" здійснив зіткнення з мопедом "Дельта". Внаслідок зіткнення водій мопеда та його пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.
- в м. Новгород-Сіверський о 18 год. 7 хв. 5 серпня водій мопеда "Вайпер" не справився з керуванням та впав. Внаслідок пригоди водій мопеда та його пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Новгород-Сіверської центральної районної лікарні.


Пожежі – 10:
в житловому секторі -2:
- с. Співакове Талалаївського району об 11 год. 4 хв. 5 серпня в господарстві по вул. Гагаріна, 20 сталася пожежа сіна. Вогнем знищено 4 т грубих кормів. Ймовірна причина пожежі - підпал.
- в с. Комарівка Борзнянського району о 0 год. 30 хв. 6 серпня в господарстві по вул. Дзержинського, 20 сталася пожежа господарчої будівлі (8х4 м, стіни шлакоблочні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено майно. Причина пожежі - коротке замкнення електромережі.
інші -6:
- біля с. Єрків Козелецького району об 11 год. 50 хв. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сухої трави на площі 1 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в с. Ільмівка Городнянського району о 12 год. 30 хв. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сухої трави на площі 3 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в м. Мена о 15 год. 50 хв. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сухої трави та сміття на площі 0,7 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в с. Дягова Менського району о 17 год. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сухої трави на площі 10 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в с. Загребелля Сосницького району о 18 год. 3 хв. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сміття на площі 1 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
- в м. Чернігові по вул. Толстого, 142 о 4 год. 27 хв. 5 серпня на відкритій території виникла пожежа сміття на площі 15 кв. м. Вогнем пошкоджено контейнер для сміття. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
в лісових масивах -2:
- в с. Миколаївка Менського району о 15 год. 50 хв. 5 серпня на території ДП „Чернігівський лісгосп” Березнянського лісництва сталася пожежа лісового настилу на площі 0,02 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 16 год. 30 хв. 5 серпня.
- в с. Шиловичі Ічнянського району о 16 год. 10 хв. 5 серпня на території ДП „Ічнярайагролісництво” сталася пожежа настилу в лісі. Вогнем знищено 1 га сухої трави та 1,5 га настилу в лісі. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 22 год. 4 серпня.

Надзвичайні ситуації і події, які виникли раніше:
надзвичайна ситуація:
В ніч з 28 липня на 29. липня в с. Костобобрів Семенівського району під час проходження грозового фронту з сильними шквалами вітру виведено з ладу 5 ЛЕП 10 кВ, 6 КТП, пошкоджено 11 залізобетонних опор. Без електропостачання залишилось близько 10 населених пунктів. У с. Костобобрів шквальним вітром пошкоджено та частково зруйновано покрівлі загальноосвітньої школи, шкільної майстерні, ЗТП-401 Cеменівських районних електричних мереж, 7 житлових будинків та 8 господарських будівель приватного сектору.
дорожньо-транспортна пригода:
В м. Чернігові на перехресті вулиць Лісковицької та Київського шосе 4 серпня водій мікроавтобуса „БАЗ 2215” здійснив зіткнення з моторолером „Мустанг”. Внаслідок зіткнення водій моторолера отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №3.






Коментарі (0)
avatar