реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Повертається "чорний" 2004 рік?

Партія регіонів розмістила на території Київської області близько двох тисяч колишніх співробітників силових і охоронних структур. Про це заявив в.о. міністра внутрішніх справ Юрій Луценко кореспонденту популярної газети "Дзеркало тижня".

За інформацією видання "ДТ", Ю. Луценко зазначив: "За нашою інформацією, до столиці підтягуються особи, які мають досвід служби в силових структурах або досвід роботи в охоронних структурах. Їх оплата сягає п'ятдесяти доларів на день. З п'ятниці ми почали профілактичні заходи відносно цих громадян ".

"Ці особи, скажімо так, ангажовані Партією регіонів. За останньою інформацією, триста співробітників охоронних структур розмістили на території дитячого табору в Київській області. Загальна чисельність, за нашими відомостями, сягає двох тисяч людей", - підкреслив в.о. глави МВС.

За словами Ю. Луценка, забезпечення порядку під час можливих масових акцій протесту з допомогою охоронних структур є звичайною практикою, але в даному випадку сконцентровані занадто великі силові ресурси. "Насторожує не сам по собі факт існування охоронної структури. Вона є у будь-якому протестному містечку.

Викликає занепокоєння те, що Партія регіонів масово рекрутує працівників охоронних структур. Їх кількість вже явно перевищує ту кількість, яка необхідна для підтримки порядку в їх таборі. Можна припустити, що є інші цілі. Або вони планують організацію кількох майданів, які охоплять усе місто. Або ставиться завдання паралізувати діяльність певних адміністративних структур ", - зазначив Ю. Луценко.




Теги:міліція, Кримінал, Луценко, партія, Юрій, охоронні, регіонів, структури, силові


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Яник робить те, що робили "апельсини" у 2004 році. Сценарій той же... А тому не треба гніватися. Ха-ха-ха!!1
avatar
2
Посмеетесь потом, после выборов. Они вам (к сожалению, и нам) устроят "показуху". Эти ребята слов на ветер не бросают - они поступят не так как "помаранчевые", которые только грозились навести порядок в стране, то бышь, наказать бандюков, а что вышло - все мы уже увидели. И еще: все те, кто голосует сегодня за Яныка (который ко всему прочему совсем недавно назвал Чехова великим украинским поэтом), уже так легко забыли 2004 год... Неужели вы не помните, к примеру, привезенных в Киев в 2004 шахтеров и бритоголовых? Лично я хорошо помню: территория пригородного вокзала, несколько пьяненьких голодных шахтеров прицепились к работнику-путейцу в робе оранжевого цвета (на ж/д все в такой робе работают) - с угрозами разбить морду, если не снимет свою робу. А еще моя тетка, продавец из маленького продуктового магазина на ст.Киев-Волынский, в слезах рассказывала, как приехавшие в Киев бело-голубые, размещенные на ночлег в вагоны в отстое, зашли в этот магазинчик и просто забрали все с полок, не заплатив денег. Я ЭТО помню. И не хочу повтора: у меня дети подростки.
avatar
3
Я розділяю Вашу стурбованість, бо "донецьких" знаю наочно. 2003 року, коли ще Майданом і не світило, в Донецьку сержантик МВД, лише за те, що я звернувся до нього своєю рідною мовою й не перейшов в спілкуванні з ним на "общепанятний", безапеляційно вирішив, що я "сбежал из психушки". Я вже не радий був, що приїхав туди, хоча моя мама звідти родом й в мене там є родичі й чимало добрих знайомих. З Вашої замітки я зрозумів, що "донецькі" займалися дебошом. За всіх так говорити не варто, але в сім'ї не без виродків. Та врешті, вони й не винні, що такими народилися. Винна влада, що використовує цих убогих та й призначає на державну службу. А владу, як відомо, обирає народ, який не думає що робить, та й не звик відповідати за свої вчинки, хоча, судячи з ситуації в Києві, навіть найтупіший й найлінивіший еуропеєць, другий раз би не наступив на одні й ті ж граблі - не обрав би Черновєцкаво на другий термін, а в такій ситуації, що Ви описуєте, вийшов би на демонстрацію й спочатку став би вимагати відставку міністра МВД.
avatar