реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Повернення по-єрмаківськи

Що ж, зашкварний Кирило Тимошенко тихенько відсидівся «в лісі» після звільнення з посади заступника Єрмака, і тепер повернувся до кормушки — цього разу напряму освоювати бюджети Міноборони.

З 1 березня Тимошенко — радник Умєрова й відповідає за медіа, комунікації та інформаційну політику Міністерства оборони й підпорядкованих йому структур.

«Оновлення» по-єрмаківськи — воно таке.
Почало спливати те, що не тоне

Оксана БАЙЛО

У вересні позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко заявив про причетність голови ОП Андрія Єрмака, його заступника Кирила Тимошенка та голови фракції "Слуга Народу" Давида Арахамії до перепродажу гуманітарної допомоги в Запоріжжі в мережі магазинів "АТБ" та "Сільпо". В ОП назвали цю інформацію "вкидом".

У жовтні 2022 року Bihus.Info опублікувало розслідування, згідно з яким Тимошенко використовує як службовий новий позашляховик Chevrolet Tahoe, який американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей і вивезення людей з зони бойових дій. Сам Тимошенко заявив, що ця автівка перебуває на балансі Державного управління справами.

"Ці Chevrolet Tahoe неброньовані, тому я не бачу сенсу в тому, щоб їх передавати саме на фронт, це трохи інша автівка", — пояснив він тоді журналістам.

У грудні 2022 року Тимошенка кілька разів помітили за кермом Porsche Taycan 2021 року випуску вартістю близько 100 тис. доларів. Авто належить ТОВ "Новем Логістик", власником якого є бізнесмен Вемір Давітян, чиє ім’я фігурувало у скандалі з можливим розкраданням гуманітарної допомоги у Запоріжжі. Тимошенко підтвердив, що декілька разів брав у Давітяна автомобіль, але вже повернув його.



Теги:Кирило Тимошенко, Андрій Єрмак, Умеров, Оксана Байло, команда ЗЕ, офіс президента


Читайте також



Коментарі (0)
avatar