реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Послідовники Лєніна- Троцького діють і ділять...

Захист прав якоїсь окремої групи, сегментованої штучно відносно самих прав - це шлях до диктатури і порушення прав інших.

Не треба ділити людей на чоловіків і жінок, гетеро і гомосексуалів тощо - і вимагати штучної рівності на кшталт гендерної. Якщо, наприклад, давати жінкам якісь окремі квоти, то в них зникне мотивація до конкуренції. Зникне професійний критерій відбору.

Якщо штучно робити "супермена" гомосексуалістом, то діти, сприймаючи все з приставкою "супер" як краще за звичайне, штучно будуть прагнути до гомосексуальних стосунків. І якщо називати свято "захисників і захисниць", то ті ж гомосексуали з часом вимагатимуть згадки і себе.

Немає в Україні дискримінації жінок, негрів, ромів, гомосексуалістів тощо. Проте є дискримінація українців в їх громадянських правах, не працює правосуддя, суцільна проблема з об'єктивністю медіа, недолуга партійна та виборча системи. Права української мови постійно порушуються.

Ось тут широке поле для боротьби. Проте сучасні більшовики на кшталт феміністок чи лгбт-активістів штучно створюють, переважно у власних фантазіях, проблеми, щоб потім їх героїчно "долати". А якщо пощастить - і заробляти на цьому. Як мінімум соціальний і політичний капітал.

В підсумку ж страждає Україна. Проте подібним діячам вона, схоже, другорядна. Вони, як і послідовники Лєніна та Троцького колись, готові весь світ зруйнувати.

Юрій ГОНЧАРЕНКО



Теги:антисемітизм, гендер, Троцький, Лєнін, Юрій Гончаренко, ЛГБТ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar