реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Посланці Святого Миколая у Ніжинському дитбудинку

У переддень дня Святого Миколая до Ніжинського міського дитячого будинку завітали з подарунками його посланці, якими виявилися члени студради НДУ ім. М. Гоголя.

Цей непересічний захід відбувся у рамках щорічної традиційної благодійної акції, яку до свят проводить студентська рада Гоголевого вишу.

– Дана акція проводиться давно, і до речі не тільки до новорічних свят, – каже Яна Волинко, член студради. – Такого роду, благодійні заходи, ми проводимо і на Великдень, і до дня знань. Звісно, завдяки студентам, нашого університету, які постійно підтримують, студраду, жертвуючи на добрі справи, гроші. Ми, зі своє сторони, намагаємося купувати для дітей, те що,потрібно їм в першу чергу . Цього року, керівництво дитбудинку, жалілося на нестачу стільців для сидіння, які ми і подарували, сьогодні.

Також, діти, з рук студентів, отримали яскраве канцелярське приладдя, та іграшки для ялинки.. Чому, малеча була безмежно рада.

Студенство міста подарувало дітям, нехай не дорогі, але все ж таки, щирі подарунки, нехай не масштабне і феєричне, але все ж таки свято. Що звісно, зігріло дитячі серця морозного зимового дня

Михайло ЛОМОНОСОВ



Теги:Михайло ЛОМОНОСОВ, Ніжин, дитбудинок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar