реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Посібники сепаратистів

Схоже, комуністи та регіонали синхронно отримали команду з Москви - як діяти далі. І Петро Симоненко, і Сергій Тігіпко укупі з Єфремовим одностайно стали виправдовувати і захищати російських терористів. Так, саме тих, які зі зброєю в руках захопили будівлі адміністрацій у Харкові та Донецьку і СБУ в Донецьку та Луганську.

"Вони ніякі не терористи і не сепаратисти, вони - звичайні люди" - каже колишній перший секретар обкому комсомолу, колишній голова "Сильної України", злитої під ПР, колишній віце-прем'єр уряду Азарова, колишній голова Нацбанку, і тепершній олігарх- комерсант Сергій Тігіпко.

І тут же сам каже: "Вони дуже сильно озброєні". Погано вчився він у вищій комсомольській школі - брехати треба вміло: якщо озброєні - то вже терористи, тим паче - із заручниками.

Правда, вимог вони ніяк сформулювати не можуть, а Тігіпко пообіцяв їх уже виконати. Невже Москва досі не передала шпаргалку?

Із Симоненком та Єфремовим усе давно й так ясно - як були легальними агентами російського впливу, так ними лишаться до смертної дошки. Через що й мелють про "утиски російськомовного населення", про якісь особливі права на сході. Подібне ж вони блеяли і про Крим, аж доки його не окупували російсько- фашистські війська.

А ось Тігіпку вдавалося трохи краще дурити виборцям голови. Але забув Сергій Леонідович, що російське телебачення в Україні відключено і зомбоящик для виборців півдня та сходу України уже не гратиме в кольори аквафрешу...

До речі, Тігіпко відвідав терористів у Луганську - мило поспілкувався і побажав їм: "Дєржитєсь, рєбята!".

Василь ЧЕПУРНИЙ
P. S. Шуфрич і Добкін отримали іншу вказівку - синхронно вимагати амністію для учасників заворушень. Україна погодилася на амністію - тим, хто сидить за господарські злочини, хто має дітей, але терористів ніде амністія не стосується. Просто Москва не наважується прямо, військовою силою влізти в материкову Україну, а своїх треба виручати, що оточені в луганському СБУ. От і пішла команда - дайом амністію! Москва рулить! Але Україна - не з лопуцька....



Теги:Тігіпко, комуністи, Сепаратизм, агенти Росії, ЄФРЕМОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar