реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Поради гемблерам-початківцям як робити ставки на слотах

В азартних автоматах користувач ніяк не може вплинути на результат гри. Все завжди проходить на автоматичному рівні і функціонує виключно від генератора випадкових чисел. Безпосередньо залежить від користувача тільки ставка. Однак, навіть на даному етапі гравці часто стикаються з певними складнощами. Мало хто із недосвідчених користувачів розуміє яка ставка і в якому автоматі найбільш оптимальна. Саме тому, розробники грального софту створили демонстраційні версії. З їх допомогою можна скоригувати налаштування і перевірити їх правильність.

Величина ставки має величезне значення тому як від неї безпосередньо залежить кінцевий результат. Якщо ставити на один спін занадто багато грошей, то можна надзвичайно швидко викинути всю суму. Дуже мало коштів не принесе ніякого доходу у разі випадіння виграшної лінії. Адміністрація ПМ казино рекомендує застосовувати бонкрол-менеджмент. Тобто, основна ставка повинна складати приблизно 5% від банкролу.

Як створюється ставка на гральному автоматі


Досвідчений користувач зазвичай визначає кількість грошей на ставку в азартних іграх онлайн, враховуючи запланований час на гру і кількість спінів. Також він формує чітку суму на єдину лінію. Простіше кажучи, щоб вибрати ставку на гральних автоматах необхідно прийняти до уваги внутрішні налаштування:
  • визначитися з номіналом (конвертувати монети в реальні кошти),
  • врахувати кількість активних ліній,
  • чітко визначити основний розмір.

Зрозуміти, як зробити ставку можна лише за допомогою демонстраційного режиму. Наприклад, мінімальна ставка в слоті складає 1 000 гривень. Користувач вирішив виповнити ставку в 10 грн при співвідношенні фішок один до одного. В даному випадку за прокрут доведеться заплатити 10 гривень. Розмір ставки зміниться якщо змінюється співвідношення.

На ймовірність виграшу безпосередньо впливає загальна кількість активних ліній. Так, ставка на одну лінію становить 10 гривень. Якщо азартна гра передбачає 9 ліній, то сума автоматично збільшується до дев'яноста грн. Гемблери, бажаючи зекономити, зменшують чисельність робочих рядків. Однак, це велика помилка адже таким чином вони зменшують і шанси на формування виграшних комбінації.

Поради гемблерам-початківцям


Дуже велику перевагу гемблерам дає збільшення ставки в 2-3 рази в разі фріспінів чи бонусних раундів. Тобто, якщо в основній грі гравець робив більшість ставок в 10 грн, то після активації безкоштовних прокрутів їх необхідно підняти до 30 грн. Це вигідно, адже в даному разі гравець не платить додаткові гроші.

Рекомендації стосовно розміру ставок


Перш ніж визначатися розміром ставки необхідно вибрати чесний і якісний гральний автомат. Також варто підготувати свій банкрол. Добре якщо його вистачить не менш ніж на сто обертань при ставці. Користувач має попередньо підібрати кілька оптимальних варіантів відеослотів з найкращими особливостями:
  • вольтинністю,
  • рівнем повернення,
  • додатковими функціями,
  • бонусними раундами та ін.

Тільки визначивши оптимальну ставку для конкретного слоту варто розпочинати гру. Витрачений час буде компенсований великим виграшем і гарним настроєм.



Теги:споживач, гемблер, банкрол


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вітання. Я давно працюю з цією платформою для ставок на спорт uabet, і у мене ніколи не було проблем. Це дало мені великі гроші! Настійно рекомендую використовувати.
avatar