реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Дубіль: «Юлія Тимошенко - єдиний лідер для мене. Вже багато років».

Сьогодні народний депутат України, в. о. голови Чернігівської обласної партійної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль спростував інформацію про те, що ніби він підтримує по 212 в. о. (центр м. Прилуки Чернігівської області) кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Політик наголосив, що єдиним лідером, і вже багато років, для нього є Юлія Володимирівна Тимошенко.

Розпочинаючи захід, Валерій Дубіль привітав представників громадськості і та чернігівських медіа з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і закликав усіх об’єктивно, правдиво доносити до людей інформацію, зокрема стосовно передвиборної кампанії. Водночас політик закликав усіх учасників виблоргої кампанії вести її чесно, в демократичних рамках, не вдаючись до брудних технологій. «До чесної боротьби закликала нас і Юлія Володимирівна - наголосив він і додав: Гріх починати свято з провокацій. Хотілося б, щоб під час передвиборчої кампанії ми отримували лише благі вісті,а не такі як сьогодні», - сказав політик. На його думку, заява, яка пролунала з вуст Олександра Яковенка свідчить не про що інше як про намагання певних осіб ввести суспільство в оману.

«Я завжди був і залишаюся в команді Юлії Володимирівни Тимошенко. Це людина, яку багато років намагалися зламати. І всі ми знаємо чому. На мій погляд, вона єдина людина, яка все життя бореться з корупцією і бандитизмом. На сьогодні я виконую обов’язки голови Чернігівської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина», а також є керівником регіонального штабу кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко. І цим все сказано», - наголосив Валерій Дубіль.

Народний депутат, відповідаючи на численні запитання журналістів щодо подальшої реакції на подібні заяви наголосив, що все відбуватиметься в законодавчій площині. «Я вже доручив юристам з҆ ясувати замовників та кількість виходів цього відеозвернення», - сказав політик.

Зауважимо, що підставою для скликання прес-конференції стала заява представника політичної партії УДАР, який називає себе керівником виборчого штабу Петра Порошенка а в Чернігівській області Олександра Яковенка в етері кабельного телеканалу «Дитинець».

Зокрема в якій промовець повідомив про наполегливі пропозиції ніби з боку народного депутата Валерія Дубіля щодо підтримки Петра Порошенка по 212 в. округу



Теги:Порошенко- Тимошенко, вибори 2014, Валерій Дубіль, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar