реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Помічниця Куліча очолила департамент економічного розвитку

Відсьогодні директоркою Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації є Юлія Свириденко. Напередодні трудовому колективу департаменту її представив голова ОДА Валерій Куліч.

Юлія Анатоліївна Свириденко у 2008 році здобула кваліфікацію магістра з менеджменту антимонопольної діяльності в Київському національному торговельно-економічному університеті, після чого працювала провідним фахівцем юридичного відділу та економістом на декількох потужних підприємствах, має управлінський досвід у приватних організаціях. Вона вільно володіє англійською мовою, на базовому рівні – китайською. З травня цього року – радник голови ОДА.

«Перед нами постають усе нові й нові завдання і ми маємо бути готові до їх виконання завчасно прогнозуючи розвиток подій, опановуючи сучасні методики і досвід. Переконаний, що разом із Юлією Анатоліївною, з якою ви співпрацюєте вже кілька місяців, колектив департаменту впорається і йтиме в ногу з часом», – звернувся до працівників Департаменту економічного розвитку голова ОДА Валерій Куліч.

У свою чергу новопризначена директорка департаменту Юлія Свириденко коротко звернулася до колег: «Роботи багато, хто дійсно хоче працювати – будьте впевнені, що робота буде. І з того, що я вже побачила, потенціал департаменту значно недооцінений, постараємося разом реалізувати його якомога ефективніше».

Юлія Свириденко працювала на підприємстві Валерія Куліча. Як перевагу, було названо володіння нею китайською мовою. В область приїдуть китайці освоювати наші землі?



Теги:китайська мова, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч, департамент економічного розвитку


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
тупорылый кулич
avatar